This is Fast Forward Girls - Welcome!

Image
Image
Image
Image

Syns med Fast Forward Girls

Delar du våra värderingar? Se då till att vara en del av Fast Forward Girls!

Vi kämpar för att tjejer ska få ta plats, utvecklas och växa tillsammans och genom innebandy. Vi fostrar morgondagens lirare och övermorgondagens kvinnliga ledare. Allt detta genom ett och samma initiativ – Fast Forwards Girls! Vi vill skapa en känsla av att vi gör detta tillsammans och gör vi vårt allra bästa för att sudda ut förenings- och distriktsgränser. När vi är tillsammans är vi Fast Forward Girls – en tillhörighet att vara riktigt riktigt stolt över. Vi gör också detta för att behålla statusen som den överlägset bästa nationen i världen när det kommer till innebandy för tjejer – samt att vara ett riktigt bra föredöme för andra nationer och idrotter ute i världen. Vill du synas tillsammans med ett riktigt modernt, fräscht och spännande initiativ tveka inte att höra av er till oss.


Vad kan Fast Forward Girls erbjuda?

Egentligen är det bara fantasin som sätter gränser men några återkommande event har vi såsom föreningsbesök och våra läger.

Vill ni till exempel vara värd för våra utvecklingsläger, Fast Forward Girls Development Camp? Vill ni använda vår logga i ett skönt samarbete för jämställdhet? Nån klubbtillverkare kanske vill ta fram en specialdesignad klubba för jämställdhetskampanj. Vi tar gärna en dialog om vi känner att samarbetet motsvarar alla parters värderingar.


Vallagruppen har ínlett samarbete med Fast Forward Girls

Vallagruppen som är en digital kommunikationsbyrå är vårt senaste tillskott av företag som stöttar det vi gör. Ägare Mikael Andersson säger så här om samarbetet: 
- "Det är en självklarhet för oss i Vallagruppen att stötta ett initiativ av denna kaliber. Det passar rätt in i våra värderingar om en självklar plats för alla att utvecklas tillsammans på. Vi har valt att hjälpa till med att realisera deras drömmar om en riktigt vass och väl fungerande webbplats. Nu har de en Porsche att köra med på den digitala marknadsföringens motorväg. Vi har också valt att synas på några av deras produkter"

Image

Kontakta oss

Linköping

Fastes Gata 4
582 78 Linköping
Besöksadress: Idrottens Hus, Linköping Arena

010-476 50 00

08.30-16.00 (lunch 12.00-13.00)

viktoria.gustafsson@innebandy.se

Foto: SVENSK INNEBANDY

Image
Image