Merchandise

Merchandise | Fast Forward Girls | Innebandy

Välkommen till vår lilla produktsida. Vi har märkt att det finns ett sug efter produkter med vårt fina varumärke på. Vi har som mål att denna sida ska uppdateras med produkter varefter vi finner de som motsvarar våra kvalitetskrav. Tischan vet vi är populär och det har efterfrågats att vi även kan tillhandhålla en hoodie.

Titta nedan om ni hittar något ni tycker om. Vill ni beställa något så är det bara att skicka ett mail till viktoria.gustafsson@innebandy.se med produkt och antal samt, i förekommande fall, storlek.

Vi packar och skickar till önskad adress. Fraktokostnad tillkommer. VIll ni hellre hämta artiklarna på vårt kontor så löser vi det.

This image for Image Layouts addon

T-shirt

Vår i särklass mest populära produkt som delas ut vid deltagnade i Fast Forward Girls Development Camp eller vid föreningsbesök hos de allra minsta. Tischa med finste loggan på framsidan. Kostnad: 199:-

This image for Image Layouts addon

Hoodie

Superskön hoodie att chilla i på väg till match, mellan matcherna på cup eller bara ha att visa upp sig i på stan. Bästa loggan på ryggen för maximal synlighet!
Kostnad 399:-

This image for Image Layouts addon

Ryggsäck

Ryggsäck från Stanno med Fast Forward Girls-tryck på. Perfekt att grab and go till stranden eller som klippt och skuren för ett par skor och handduk när alla grejer ändå är i hallen - like a pro! Kostnad 349:-

Kontakta oss

Linköping

Fastes Gata 4
582 78 Linköping
Besöksadress: Idrottens Hus, Linköping Arena

010-476 50 00

08.30-16.00 (lunch 12.00-13.00)

viktoria.gustafsson@innebandy.se

Foto: SVENSK INNEBANDY

Image
Image